We mogen weer! Fysiosport & Zwangerfit start 1 juni, Fysiogym 1 september

Opnieuw goed nieuws. We mogen vanaf morgen weer binnen sporten. Als Fysiotherapie Zilverstad zullen we vanaf 1 juni weer starten met onze Fysiosport & Zwangerfit trainingen.

Uiteraard dienen we ons allemaal nog steeds aan de algemene maatregelen te houden :

• Blijf thuis bij klachten die passen bij COVID-19
• Schud geen handen
• Hoest en nies in de elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Houd 1,5 meter afstand van sporters en therapeuten

Hygiëne
Bij binnenkomst dient u de handen te ontsmetten bij de desinfectie-zuil.
Iedere sporter heeft een grote handdoek/badlaken bij zich om het directe contact met de bekleding van de toestellen zoveel mogelijk te vermijden.

Er zijn flessen desinfectiespray met papier voor u beschikbaar. Wij vragen u na afloop uw apparaat zelf schoon te maken. Mocht u even moeten wachten op een apparaat, houdt afstand en wacht tot het apparaat schoon is.

Vanwege de onderlinge afstand tussen sommige apparaten kunnen we niet alle apparaten tegelijk gebruiken. We zullen dan ook een beperkt aantal mensen toegang verlenen tot onze oefenzaal. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en NOC NCSF.

Kleedkamers, douches en toiletten
De kleedkamers en douches mogen nog niet gebruikt worden en zijn afgesloten. Dit betekent dat u zich thuis moet omkleden en ook (voorlopig) thuis moet douchen. Voor zowel de dames als de heren is het toilet wél toegankelijk.


!!!!SPECIALE ACTIE!!!!!

Als u zich in juni aanmeldt als nieuwe fysiosport deelnemer, dan betaalt u geen kosten voor de intake en krijgt u deze van ons cadeau!


Fysiogym
Vanwege de komende zomerstop, die jaarlijks bij de gymgroepen wordt ingelast, hebben we besloten de gymlessen vanaf 1 september weer te laten starten. Dit betreft de gymlessen in de praktijk, voor de gymlessen op locatie zijn we op dit moment nog in overleg over een startdatum. U ontvangt bericht van ons, zodra we hier ook weer van start kunnen gaan!

Wij vragen u vriendelijk maar heel dringend om dit bericht goed door te lezen en er voor 100% aan mee te werken.

Veel plezier bij de trainingen en we verheugen ons erop u weer te mogen begroeten!

Publicatiedatum: 18-05-2021


« Terug naar het overzicht