Babymassage – Fysiotherapie Zilverstad – Schoonhoven
Bergambachterstraat 9c 2871 JB Schoonhoven Tel:0182-383300

Fysiotherapie Zilverstad

Welkom bij Fysiotherapie Zilverstad.

Een fysiotherapeut van Fysiotherapie Zilverstad in Schoonhoven helpt u graag op een vakkundige en gerichte wijze om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Door te kiezen voor fysio door een specialist van onze praktijk in Schoonhoven, gaat u voor een resultaat dat de vele activiteiten in uw dagelijks leven eenvoudiger maakt.

Al meer dan 30 jaar streven wij hiernaar met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Babymassage

Babymassage volgens de Shantala methode

Wat is babymassage?

Lichaamstaal is de enige taal die een baby spreekt tijdens de eerste negen maanden van zijn/ haar leven. Als ouder kun je deze taal leren lezen, door de reacties van de baby goed te observeren.

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar goed te leren kennen en begrijpen. Met de massage leer je als ouder, zonder woorden, de taal van de baby te verstaan.

Het onderlinge gevoel van vertrouwen en veiligheid wordt hierdoor versterkt. Het kind kan hierdoor opgroeien tot een zelfstandige en onafhankelijke persoonlijkheid.

Voor wie:

Deze massage is geschikt voor alle ouders of verzorgers met een baby. Daarnaast is deze massagevorm in het bijzonder geschikt voor baby’s die veel huilen, buikkrampjes hebben, onrustig zijn, zich overstrekken en voor couveuse baby’s. Uw baby kan deelnemen aan de massage vanaf 6 weken tot 10 maanden na de geboorte.

Inhoud cursus:

  • De cursus bestaat uit 3 lessen van 5 kwartier.
  • Elke les wordt een stukje van de babymassage behandeld en geoefend.
  • Elke les wordt een thema besproken, zoals huilbaby’s, overstrekken of voorkeurshouding.

Wat heeft u nodig:

– handdoek
– hydrofiele doek
– flesje amandelolie
– omslagdoek

Wat zijn de kosten:

De kosten bedragen € 50,- voor de gehele cursus.

De babymassage is op dinsdagmiddag van 17.00 tot 18.15 uur. Als u deel wilt nemen aan de babymassage, kunt u het aanmeldingsformulier invullen en mailen naar info@fysiotherapiezilverstad.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier-babymassage .

BABYMASSAGE
DATUM LES THEMA
In onderling overleg 1 Basistechnieken
In onderling overleg 2 Voorkeurshoudingen
In onderling overleg 3 Motorische ontwikkeling 1e jaar

Voor uzelf is er ook de cursus Zwangerfit (tijdens en na de zwangerschap); Klik hier voor meer informatie over ZwangerFit.