Revalidatiefysio Lopik
Bergambachterstraat 9c 2871 JB Schoonhoven Tel:0182-383300

Fysiotherapie Zilverstad

Welkom bij Fysiotherapie Zilverstad.

Een fysiotherapeut van Fysiotherapie Zilverstad in Schoonhoven helpt u graag op een vakkundige en gerichte wijze om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Door te kiezen voor fysio door een specialist van onze praktijk in Schoonhoven, gaat u voor een resultaat dat de vele activiteiten in uw dagelijks leven eenvoudiger maakt.

Al meer dan 30 jaar streven wij hiernaar met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Revalidatiefysio in Schoonhoven

Bent u op zoek naar een deskundige revalidatiefysio in de buurt van Lopik? Een therapeut uit het team van Fysiotherapie Zilverstad uit Schoonhoven staat voor u klaar met zijn/haar kennis en kunde. Al meer dan 30 jaar biedt onze praktijk tal van fysiotherapeutische oplossingen voor alle leeftijden. Onze specifieke behandelingen worden te allen tijde uitgevoerd door een gespecialiseerde fysiotherapeut, zo ook wanneer u revalidatiefysio volgt bij onze praktijk. U profiteert altijd van gerichte zorg op maat!

Een revalidatiefysio inschakelen om bewegingsvrijheid te bevorderen

Revalidatie is nodig na bijvoorbeeld een ongeval of operatie, bijvoorbeeld aan de heup, knie, of schouder. Ook bij aandoeningen als de ziekte van Parkinson, ademhalingsproblematiek (COPD), neurologische aandoeningen (zoals CVA) en reumatische klachten zoals artrose/osteoporose en tal van andere indicaties. Bij revalidatiefysio in onze praktijk in Schoonhoven, in de buurt van Lopik, stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op om stapje voor stapje en in verantwoord tempo te revalideren. Onze fysiotherapeuten bieden in combinatie met goede apparatuur de grootste kans op een voorspoedig herstel. Ook verzorgen we training gericht op een groter uithoudingsvermogen, meer spierkracht en een betere balans, zodat u minder snel zult vallen. Dat kan zowel bij Fysiotherapie Zilverstad als bij u thuis.

Vraag om advies en informatie over uw behandeling

Of u nu bij onze praktijk komt voor revalidatiefysiotherapie, manuele therapie, echografie-onderzoek of bekkenfysiotherapie: wij stellen u graag volledig op de hoogte van onze behandeling op maat van uw klachten. Voor informatie of om u aan te melden, neemt u contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0182 – 38 33 00.