Het Gezonde Leven

Kleine stapjes en haalbare doelen, gegarandeerd resultaat

Het Gezonde Leven is een nieuw concept. Het programma is een serieuze oplossing om mensen te begeleiden op het gebied van sport, voeding en mind. Het programma helpt bij gedragsverandering bij een specifieke leefstijl.

Binnen dit concept kun je, samen met een coach, werken aan meer bewegen, gezonder eten en voldoende mentale rust. Wil je een gezond en gelukkig leven? Het Gezonde leven kan je helpen, vandaag nog. Start vandaag met meer bewegen, gezonder eten en de juiste balans. Vul hier alvast de check in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er wordt een online vragenlijst ingevuld. De volgende stap is een consult bij ons op de praktijk. Het consult bestaat uit het bespreken van de resultaten van de online vragenlijst  met metingen zoals onder anderen lichaamssamenstelling, bloeddruk, suikerwaarde.
Ook wordt en er een fietstest gedaan (optioneel).

Na de intake en metingen wordt er een plan samen gemaakt. Er wordt overlegd  op welke manier de begeleiding plaats moet vinden en of je dit alleen wilt doen of in een groep.  Wij beoordelen aan welke factoren er aandacht wordt gegeven.  Dit kan ook in overleg met diëtist en huisarts als dit noodzakelijk is.
Er wordt gekeken welk programma er het beste bij je past en wat nodig is om jouw doel te bereiken.