Fysiogym

Fysiogym

Wat is het: Gedurende drie kwartier of een uur bewegen in een groepje, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Onderdelen gym: warming-up, grondoefeningen, balspel, balans en coördinatie voor romp en benen, oefeningen met een elastiek, ontspanningsoefeningen, cooling-down. De inhoud van de lessen kan per keer verschillen.

Doel: fit en gezond blijven, met een goede conditie.

Waar: Fysiotherapie Zilverstad, locatie Bergambachterstraat 9C

Wanneer (tijdens Coronavirus):
De lessen kunnen tijdelijk worden stilgelegd, als het RIVM dit adviseert. Wij brengen u in dit geval tijdig op de hoogte.

  • woensdag  20.00-21.00 uur
  • vrijdag       09.00-10.00 uur
  • vrijdag       10.00 – 11.00 uur

U ontvangt eens per kwartaal een nota van ons.

 

Fysiogym op locatie

Om fit en vitaal te blijven, is het belangrijk om zo lang mogelijk in beweging te blijven. Het is van belang om een goede balans te hebben met staan en lopen om zo het risico op vallen te verminderen. Mocht u niet meer in staat zijn om naar de praktijk te komen dan bieden wij op verschillende locaties in Schoonhoven beweeggroepen aan. Iedereen uit de wijk kan hier aan meedoen. Op elk niveau en op ieders tempo bieden we oefeningen aan voor het gehele lichaam. Dit kan ook zittend of staand achter de stoel. Mocht u lichamelijke beperkingen hebben dan kunt u toch meedoen en zullen we u aangepaste oefeningen aanbieden.

Waar en Wanneer (tijdens het Coronavirus):
De lessen kunnen tijdelijk worden stilgelegd, als het RIVM dit adviseert. Wij brengen u in dit geval tijdig op de hoogte.

  • De Brug             maandag   10.00 – 11.00 uur
  • De Brug             maandag   11.00  – 12.00 uur
  • De Zevender    dinsdag      09.30 – 10.30 uur
  • Sola Gratia       donderdag 11.00 – 12.00 uur