Work-Out

Fysiotherapie Zilverstad heeft speciaal voor u een viertal work-outs gemaakt, bekijk ze allemaal hieronder!

 

Eerste work-out:

In deze coronatijd komt het team van Fysiotherapie Zilverstad met een Work-Out@home. Deze Work-Out kunt u gewoon thuis of in de tuin uitvoeren. Bekijk onderstaande video en doe gezellig mee!

 

Tweede work-out

Het einde van de intelligente lock down lijkt steeds dichterbij te komen. Ondanks dat komen wij met een tweede work-out. Het enigste dat u nodig heeft is een flesje water en wat gewichten en u kunt in de kamer of in de tuin aan de slag!! Succes en laat gerust weten wat u van deze work-out vond op onze Facebook pagina.

Bekijk hier onze work-out of kijk hem hieronder.

 

Derde work-out

We hopen sterk dat we vanaf 1 juli weer de sportgroepen op kunnen starten. Tot die tijd willen we u thuis aan het bewegen krijgen middels deze work-out. Het enigste dat u nodig heeft is een flesje water, eventueel een matje of zachte handdoek en u kunt in de kamer of in de tuin aan de slag!! Succes en laat gerust weten wat u van deze work-out vond op onze Facebook pagina.

Kijk hier de video op het YouTube-kanaal of rechtstreeks op deze pagina.

 

Vierde work-out

We hebben voor u een nieuwe work-out opgenomen. Dit zal voorlopig onze laatste work-out zijn die we opnemen, mede gezien het feit dat onze Fysiosport lessen vanaf 1 juli weer van start gaan. Waarschijnlijk zal u ook weer uw oude sport van voor de corona-crisis op gaan pakken. Dit keer hebben we als onderwerp gekozen voor return to sport, zodat u zonder problemen kunt deelnemen aan uw oude en vertrouwde sport. Hiermee willen we voor u het risico op blessures zo klein mogelijk houden.

 

U kunt onze Return to sport work-out hier bekijken, net als onze andere work-outs die we eerder voor u hebben opgenomen. Laat gerust weten wat u van onze work-outs vind.