Shockwave fysiotherapie Lopik
Bergambachterstraat 9c 2871 JB Schoonhoven Tel:0182-383300

Fysiotherapie Zilverstad

Welkom bij Fysiotherapie Zilverstad.

Een fysiotherapeut van Fysiotherapie Zilverstad in Schoonhoven helpt u graag op een vakkundige en gerichte wijze om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Door te kiezen voor fysio door een specialist van onze praktijk in Schoonhoven, gaat u voor een resultaat dat de vele activiteiten in uw dagelijks leven eenvoudiger maakt.

Al meer dan 30 jaar streven wij hiernaar met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Shockwave

Shockwave bij Fysiotherapie Zilverstad in Schoonhoven, nabij Lopik, laat chronische pijn verdwijnen.

Door enkele behandelingen met shockwavetherapie kunnen bepaalde pijnklachten voorgoed verdwijnen. Zelfs verkalkingen verdwijnen na slechts enkele behandelingen van vijf minuten. Vaak zijn patiënten met chronische klachten al met medicatie of fysiotherapie behandeld, zonder tijdelijk of blijvend succes. Shockwave bij onze fysiotherapiepraktijk verhoogt de genezingskans tot maar liefst 85 %.

De werkwijze voor shockwave bij onze fysiotherapiepraktijk

Sinds enkele jaren wordt shockwave therapie door fysiotherapeuten toegepast. Internationaal onderzoek toont aan dat deze therapie effectief is bij klachten en een sterke verbetering geeft in combinatie met andere therapieën, bijvoorbeeld manuele therapie.

Allereerst voert de fysiotherapeut een onderzoek uit. De uitkomst bepaalt of de patiënt in aanmerking komt voor behandeling met shockwavetherapie. Het pijngebied wordt gelokaliseerd en de bron van de pijn wordt achterhaald.

Daarna wordt de pijnlijke plaats behandeld met de behandelkop. Deze kop geeft krachtige trillingen die het lichaam tot genezing aanzet. Het zijn drukgolven van buitenaf, die via een behandelkop worden toegepast. De trillingen activeren de eigen genezingskracht van het lichaam. In gemiddeld vier behandelingen is de patiënt van de meeste klachten af. De behandeling is soms gevoelig, maar kan prima zonder verdoving plaatsvinden.

Klachten die kunnen worden behandeld:

  • Chronische schouderklachten, met of zonder kalkafzetting op de pezen.
  • Chronische elleboogpijn (tennis- of golferselleboog).
  • Pijn net onder de knieschijf.
  • Chronische pijn aan de achillespees (achillodynie).
  • Hielpijn (hielspoor).
  • Ziekte van Peyronie.
  • Chronische nek-, schouder- of rugpijn en spanning (trigger points).
  • Andere vormen van tendinitis.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden van shockwave therapie

Shockwave therapie is een internationaal erkende therapievorm. In onze fysiotherapiepraktijk in Schoonhoven, niet ver van Lopik, maakt de shockwave deel uit van een individuele behandeling. Als u een aanvullende verzekering heeft, wordt deze door de zorgverzekeraar vergoed. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel naar 0182 – 38 33 00. Wij vertellen u graag meer over de behandeling op basis van uw situatie.