Fysiotherapeut Lopik
Bergambachterstraat 9c 2871 JB Schoonhoven Tel:0182-383300

Fysiotherapie Zilverstad

Welkom bij Fysiotherapie Zilverstad.

Een fysiotherapeut van Fysiotherapie Zilverstad in Schoonhoven helpt u graag op een vakkundige en gerichte wijze om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Door te kiezen voor fysio door een specialist van onze praktijk in Schoonhoven, gaat u voor een resultaat dat de vele activiteiten in uw dagelijks leven eenvoudiger maakt.

Al meer dan 30 jaar streven wij hiernaar met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Fysiotherapeut in de buurt van Lopik en Haastrecht

Voor mensen van 0 tot 100 jaar
Behandeling in de meeste gevallen vergoed
Contract met alle zorgverzekeraars

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut in de regio Lopik en Haastrecht om met behulp van gerichte fysio uw klachten te verhelpen? Voor uiteenlopende behandelingen kunt u terecht bij Fysiotherapie Zilverstad in Schoonhoven. Al meer dan 30 jaar zijn wij actief als fysiopraktijk in onder meer de regio’s Lopik en Haastrecht, waardoor we ruime ervaring hebben opgebouwd om voor iedere patiënt de juiste fysiotherapeut in te zetten en meest doelgerichte fysio aan te bieden. Van kinderen tot ouderen; iedereen kan bij ons terecht voor de fysiotherapie die hij of zij nodig heeft voor effectief herstel.

Maak direct een afspraak

Een fysiotherapeut inschakelen die uw klachten nauwkeurig onderzoekt

Fysieke klachten hebben vaak meer invloed op het dagelijks leven dan we zelf denken. Het is verstandig om tijdig uw klachten direct bij de oorzaak aan te pakken, zeker wanneer u merkt dat uw bewegingsvrijheid afneemt. Lichamelijke klachten lopen sterk uiteen, waardoor onze fysiotherapeut nauwkeurig onderzoek moet doen voordat de fysio van start gaat. We stellen u bij het eerste consult dan ook graag veel vragen. Wanneer treden de klachten op? Hoelang heeft u er al last van en wat doet de klachten toe- of afnemen? Ook onderzoeken we samen met u wat de mogelijke oorzaak van de klachten is. Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld en stellen we een adequaat behandelplan op.

 

Onze specialisaties

Onze behandelingen zijn er uiteraard op gericht om het dagelijks leven weer zo normaal mogelijk voort te kunnen zetten. Binnen de fysiotherapie bestaan er meerdere verbijzonderingen, oftewel specialisaties binnen de fysiotherapie. Zo kunt u voor elk type klacht en fysio terecht bij een gespecialiseerde en gediplomeerde fysiotherapeut van onze praktijk. Bij ons kunt u, naast de veel toegepaste manuele therapie, terecht voor onder meer de volgende behandelingen:

Maak online of telefonisch een afspraak

Wij hebben een contract met verschillende zorgverzekeraars, waardoor uw behandeling in de meeste gevallen vergoed wordt indien u aanvullend verzekerd bent. Wilt u een afspraak maken voor een eerste consult in onze praktijk? Of heeft u een verwijzing van uw arts-specialist of huisarts voor een fysiotherapeut in de regio Lopik of Haastrecht? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0182 – 38 33 00.