Coronavirus – Fysiotherapie Zilverstad – Schoonhoven
Bergambachterstraat 9c 2871 JB Schoonhoven Tel:0182-383300

Fysiotherapie Zilverstad

Welkom bij Fysiotherapie Zilverstad.

Een fysiotherapeut van Fysiotherapie Zilverstad in Schoonhoven helpt u graag op een vakkundige en gerichte wijze om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Door te kiezen voor fysio door een specialist van onze praktijk in Schoonhoven, gaat u voor een resultaat dat de vele activiteiten in uw dagelijks leven eenvoudiger maakt.

Al meer dan 30 jaar streven wij hiernaar met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Coronavirus

Nu sinds 23 maart de laatste corona maatregelen zijn afgeschaft, vervalt de mondkapjesplicht in onze centrale ruimte. Dit geldt voor locatie Bergambachterstraat en Oranjeplaats. In de behandelkamer blijft de mondkapjesplicht, binnen 1,5 meter, wel gelden.

Onze fysiotherapeuten houden rekening met richtlijnen van onze beroepsgroep

Komt u bij ons in Schoonhoven langs voor fysio? Onze fysiotherapeuten volgen de richtlijnen vanuit onze beroepsgroep. We maken ,waar nodig, gebruik van beschermende middelen.

Heeft u klachten aan de luchtwegen of heeft u last van hoesten, neusverkoudheid, koorts of benauwdheid? Dan verzoeken wij u onze praktijk niet te bezoeken. Wij kunnen u indien gewenst telefonisch of via videoconsult begeleiden.

Wij hebben extra hygiëne maatregelen getroffen in de praktijk in Schoonhoven en Gorinchem en vragen uw aandacht hiervoor wanneer u langskomt voor fysio:

  1. Bij binnenkomst praktijk handen ontsmetten
  2. Wij geven geen handen maar een sportieve glimlach
  3. Na afspraak direct de praktijk verlaten

Voor vragen kunt u contact opnemen met de praktijk, via 0182 – 38 33 00 of u kunt een bericht sturen naar info@fysiotherapiezilverstad.nl.

We wensen u allen veel gezondheid toe.

Vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie Zilverstad

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.